Go to Top

Ervaringen

Supreme Escorts is sinds 2001 één van de grootste en bekendste escort bureau’s van Nederland. Ons aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd, waardoor wij elk type klant kunnen voorzien van een erotische service die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal Supreme Escort Amsterdam reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele Supreme Escort ervaringen die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen.

Christina is een topper!

Nov 13, 2014 by Anoniem

Christina is weer langs geweest en dat is dan voor de 2e keer in een maand tijd. Ze maakte mijn verwachtingen van een leuke escort date meer dan waar. Het herhalingsgevaar is voor mij erg groot, dus Christina is de topper bij Supreme escorts. Behandel Christina met respect en je hebt de tijd van je leven!


Hotel escort in Amsterdam

Oct 14, 2014 by Willem

Escort dame was in discrete kleding en keurig op tijd. Heb twee leuke uren gehad met Jessy. Ze was goed in bed en heel leuk gezelschap. De hotel escort service in Amsterdam kan ik van harte aanbevelen aan iedereen.


Heerlijke ervaring om niet snel te vergeten

Sep 26, 2014 by Klant

Nadat ik een afspraak had gemaakt is de gekozen escort dame, Christina, snel gearriveerd. Ik heb erg genoten van mijn tijd met Christina en zal haar ook aan iedereen aanbevelen. Zeer mooie vrouw en leuk gezelschap om tijd mee door te brengen.


Super date gehad

Apr 15, 2014 by Jan

Zeer leuke date gehad met de aantrekkelijke Valerie. Ze was heel leuk gezelschap en fantastisch in bed!


Geweldige ervaring!

Jul 20, 2013 by Anoniem

Ben zeer te spreken over de snelheid en professionaliteit van Supreme Escorts. Had een boeking gemaakt voor 3 uur met 2 leuke dames. Ik kan het iedereen aanbevelen om een trio te doen met de dames van dit escortbureau. Tot de volgende keer!


Zeer professioneel bureau!

May 09, 2013 by Kees

Ik heb een geweldige tijd beleeft met Rachel tijdens haar recente bezoek bij mij thuis, Zeer aan te bevelen en zal snel weer zien.


Trio escort met Jasmine

Apr 23, 2013 by Linda en Rob

Wij hebben onze fantasie werkelijkheid zien worden dankzij Jasmine en Supreme Escort. Wij hadden gelijktijdig sex met een bisexuele vrouw, wat precies onze wens was. Alles was uitstekend geregeld, een mooie dame en ze was zeer discreet en snel bij ons in het hotel.


Goedkope escorts

Apr 20, 2013 by Hans

Supreme heeft scherpe tarieven en een hele brede selectie aan dames. Had een schitterende escort (namelijk Geraldine) besteld bij mij thuis in Rotterdam. Zeer leuke en bovendien goede ervaring met Supreme Escort.


Discrete service en goed gezelschap

Apr 18, 2013 by Robbert

Zeer leuke tijd gehad met escort Aimy. Service was discreet en redelijk snel.


Supreme Escorts 061-136-9170 Bethaniendwarsstraat 10-12 Amsterdam NH, 1012 CB NL 4.7 5.0 9 9 Christina is weer langs geweest en dat is dan voor de 2e keer in een maand tijd. Ze maakte mijn verwachtingen van een leuke escort date meer dan waar. Het herhalingsgevaar is voor

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field